sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Loc in taxi

Primul sex a fost barbatul, cel de-al doilea - femeia. Cine se simte frustrata sa ridice mana sus! Asta e feminismul...o joaca de copii a femeilor care incearca sa ucida statutul barbatului care are puterea si sa ocupe cu gratia ei primul loc. Care gratie? Femeile "feministe" sunt hidoase, cele feminine sunt superbe. Feminismul nu dezvolta nimic, cu toate ca femeile sunt cele care fac prospera viata. Nu inteleg de ce unele dragute au ganduri negre legate de superioritatea lor fiindca superioritatea se acumuleaza in tacere. Drepturile de fapt nu exista intre femei si barbati. Fiecare a facut ce a vrut de fiecare data. Femeia intarzie, dispera, dramatizeaza, cucereste, zambeste, rotunjeste. Barbatul plange din cauza dramei chiar daca o uraste. El se aseaza in genunchi pentru prima oara si dupa se scutura o viata de tarana.
Femeia este pamant, barbatul o face fertila.
Femeia este proasta pentru ca tot ce vede este numai sentiment. Femeia crede in falsitate. Femeia iubeste cuvantul "pret", barbatul crede in achizitie.
De multe ori ma intreb de ce naiba sexul meu este femeie. Le urasc! Sunt cele mai ipocrite fiinte si lacome de altfel. Tanjesc dupa atentie ca animalele parasite pentru ca ele in sinea lor nu se pot vedea altfel. Ele vor control, cand il au, nu stiu sa il carmuiasca, vor sa calatoreasca, cand o fac nu sunt atente la peisaje. Femeile nu valorifica nimic. Pretind ca iubesc, dar cred in idealul asta pentru ca este imposibil sa ail ajunga. Mereu iubesc lucruri imposibil de realizat fiindca este mai simplu sa fie lase. Este mai simplu sa abuzezi de voce atunci cand stii ca o ai suava si sa te folosesti de ea pentru a convinge barbatii, dar intelesul vorbelor se pierde printre buze. Este atat de simplu sa dramatizezi in loc sa fii recunoscatoare. Eu sunt femeie si din nefericire ma comport ca toate, desi acum le critic. Sunt femeie, critic femeia,dar doar vorbele sunt de mine. Fapte bune nu prea fac.

2 comentarii:

Persoane interesate

Arhivă blog